Kiinnostaako VTS:n jäsenyys?

VTS:ssä pääset verkostoitumaan ja ystävystymään uusien samanhenkisten ihmisten kanssa. Meitä yhdistää kiinnostus tekniikkaan ja ylipäätään vähän kaikkeen. 

Jäseniksi hyväksytään etupäässä teknillisen sivistyksen saaneita henkilöitä (DI, Ark, Ins.), mutta myös muita johtokunnan kelpoisiksi katsomia henkilöitä.

Yhdistyksen kokouksissa ovat kaikki jäsenet äänioikeutettuja, mutta vaalikelpoisia ovat ainoastaan insinöörit tai vastaavassa asemassa olevat. Jäseneksi otosta päättää johtokunta kahden yhdistyksen jäsenen suosituksen perusteella.

Ulkojäseneksi voidaan hyväksyä myös Vuoksenlaakson ulkopuolella asuvia henkilöitä. Ulkojäsenillä on samat oikeudet kuin muillakin jäsenillä, paitsi että he eivät ole vaalikelpoisia. Kannattavaksi jäseneksi voi johtokunta hyväksyä myös yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja rekisteröityjä yhdistyksiä.

Yhdistyksen vuosikokous voi johtokunnan ehdotuksesta kutsua kunniajäsenekseen ansioituneita henkilöitä.

Yhdistykseen liittyessään jäsen sitoutuu mahdolliseen eroamiseensa saakka suorittamaan yhdistyksen vuosikokouksen päättämän jäsenmaksun. Jäsenen eroittamisesta päättää johtokunta.

Jäsenyyttä voi hakea täyttämällä oheisen jäsenlomakkeen, jolloin jäsenyyshakemukset osoitetaan VTS:n johtokunnalle.